Den aldrende mand

Mænds gennemsnitlige levealder er steget betragteligt i de seneste årtier. Man plejer at sige, at 70-erne er de nye 50-ere. Men ingenting er gratis. For at blive ved med at have kræfter til at leve et godt liv, fyldt med indtryk og oplevelser, skal du passe på dig selv. Her får du gode råd om kost, søvn, sex & samliv, motion & træning, lægemidler og mænds helbred.

Kost

Ifølge Fødevarestyrelsen er nøglen til gode madvaner at spise varieret, og at spise flere fødevarer fra planteriget.

Læs mere

Motion & træning

En af de bedste måder at investere i din sundhed er at motionere. Regelmæssig fysisk aktivitet nedsætter risikoen for mange sygdomme, og det giver dig overskud til mere i din hverdag.

Læs mere

Mænds helbred

Her præsenterer vi nogle af de helbredsproblemer og sygdomme, der kan ramme midaldrende og ældre mænd.

Læs mere

Søvn

Søvnen er vigtig i forhold til, hvordan vi har det – både i hverdagen og på lang sigt. Her får du råd om, hvad du kan gøre for at sove godt.

Læs mere

Lægemidler

Aldring kan påvirke effekten af lægemidler på mange forskellige måder – først og fremmest pga. nedsat nyre- og leverfunktion. Ofte giver det øget følsomhed og dermed øget risiko for bivirkninger.

Læs mere

Nyheder

Velkommen til Mandesundhed, den nye sundhedsportal for mænd!

Her finder du svar på, hvad der sker i kroppen i alle faser af dit liv, oplysninger om forskellige sygedomme, der kan påvirke mænd, og lære mere om, hvorfor det mandlige kønshormon testosteron er vigtigt for, at manden har det godt. Mandesundhed er en levende sundhedsportal, som kontinuerligt vil blive fyldt, med nye oplysninger om […]

Læs mere

10/09/2019